U ontvangt een bericht voor tijdstip bezorging

Onze boeren werken met passie en hebben hart voor de koeien en hun omgeving. Ze zetten een stap extra in duurzaamheid, door te zorgen voor rijke weiden; kruidenrijk grasland vol vogelgeluiden.

Boerderij Migchels ligt aan de rand van Westerwolde aan de Veenhuizerweg 6 in Onstwedde. Hier wonen Harry en Susanne Migchels samen met hun dochters Rianke en Lotte en runnen het pluimveebedrijf.

Weidevlees ELSHORSTPUUR® is een uniek eigen merk van varkensvlees. Grazende varkens in de wei is bijzonder in onze contreien. Passanten en bezoekers vinden weidevarkens een mooi beeld geven

Dit 100% biologische brood wordt gebakken van oude graanrassen. Cardos Ommelander Tarwe, Sint Jans Rogge en Oberkulmer Rothkorn Spelt mogelijk gemaakt door samenwerking met regionalenakkerbouwers

Met veel aandacht worden onze producten relatief kleinschalig en regionaal gemaakt. Met de seizoenen verandert ook de melk en dat heeft z'n charme. Door handwerk kunnen we hier goed op inspelen.

We hebben ook Koffie elke dag vers gebrand Koffie uit Brazilië en Guatemala Merk koffie Kloosterbrand. Een eerlijke verse koffie zonder geur of smaak stoffen en voor de koffieboer een eerlijke prijs.

Metworsten

Metworsten met goud bekroond, super kwaliteit van de scharrelvarken.
Per stuk € 2,99 4 stuks € 10,00

Bestellen

Verse koffie

Koffie elke dag vers gebrand uit Brazilië en Guatemala. Vers zonder geur of smaak stoffen. Prijs per 300 gram € 3,99

Bestellen

Kerstrollade

Bestel nu 1.5 kg kerstrollade verpakt in een mooie geschenkdoos. De prijs is € 15,00 bij u thuis gebracht.

Bestellen